Öğretmenlere Yönelik Şiddet Olayları

Trabzon'da bir grup, okullarda öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına tepki gösterdi.

Trabzon'da bir grup, okullarda öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına tepki gösterdi.

Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünde toplanan, aralarında kısa süre önce bir velinin saldırısına uğrayan sınıf öğretmeni Mustafa Yılmaz'ın da yer aldığı öğretmenler ile çeşitli sendika üyeleri adına Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber basın açıklaması yaptı.

Dilber, son günlerde okullarda eğitimcilere yönelik şiddet olayları yaşandığına dikkati çekerek son olarak sınıf öğretmeni Yılmaz'ın bir veli tarafından dövüldüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Öğretmenlere yönelik şiddet olaylarının bazen veliler, bazen de öğrencilerce gerçekleştirildiğini ifade eden Dilber, "Artan şiddet olayları bütün boyutlarıyla değerlendirilerek önlemler alınmalıdır" dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

Muhabir: Tuncay Bekar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: