Öğretmenlerin Şiir Dinletisi Yapıldı

Melikgazi Belediyesi 1. Geleneksel Öğretmenler arası şiir dinletisi programı düzenledi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans...

Melikgazi Belediyesi 1. Geleneksel Öğretmenler arası şiir dinletisi programı düzenledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen programa Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ise rahatsızlığından dolayı programa katılamadığını bildirdi.

Programda 10 okuldan 10 öğretmen şiir okurken, açılış konuşmasını yapan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, programa daha çok katılım olmasını arzu ettiğini belirterek, "Bu programımıza daha çok katılım olmasını beklerdik. İlk kez meslektaşlarımız arasında böyle bir program yapıyoruz. Tabii ki böyle etkinlikler gönüllülük esas alınıyor. Katılan katılmayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Programa katlamayan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan'ın gönderdiği kendi sesinden 'Önden Giden Atlılar' ve Ömer Koçer'in okuduğu 'Mona Roza' şiirleri dinletiyye katılan öğretmenlere duygulu anlar yaşattı. Program sonrasında Metin Topal, dinletiye katılan öğretmenlere keman resitali verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz