Öğretmenlerle Buluştu, Öğrencilere Kupa Verdi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, önce Türk Telekom Lisesi'nde Okul Müdürü Namık Karaman ve öğretmenlerle...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, önce Türk Telekom Lisesi'nde Okul Müdürü Namık Karaman ve öğretmenlerle kahvaltıda buluştu, ardından Okullararası Genç Kızlar Basketbol İl Şampiyonası'nda şampiyon olan Türk Telekom Lisesi öğrencilerine kupalarını verdi.

Türk Telekom Lisesi'nde düzenlenen kahvaltıda okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Osman Genç, eğitimcilerle sohbet etti. Canik'te eğitime yaptıkları yatırımların meyvelerini almaya başladıklarını belirten Genç, "Ana görevimiz olmamasına rağmen önceliğimiz hep eğitim oldu. Şimdi geldiğimiz noktayla gurur duyuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitime yapılan yatırımın önemine değinen Başkan Genç, "Canik ilçesi olarak eğitimin her alanında varız. İlçemizde anaokulundan üniversiteye her alanda eğitim imkanı var. 8.5 yılda eğitimde büyük atılımlar gerçekleştirdik. 14 yeni eğitim yuvasının yanında mevcut okullarımızın her türlü sorununa el attık ve çözdük. Bu yatırımların meyvelerini alıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarını gördükçe mutlu oluyoruz. İnşallah eğitimde daha iyi noktalara geleceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Okul Müdürü Namık Karaman ve Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel ile birlikte Yaşar Doğu Spor Salonu'na geçen Başkan Genç, Türk Telekom Lisesi ile 19 Mayıs Lisesi arasında oynanan Okullararası Genç Kızlar Basketbol İl Şampiyonası final maçını izledi. Türk Telekom Lisesi 51-36 kazandığı müsabakada Samsun birincisi oldu. Maç sonrası takımı ve teknik heyeti kutlayan Başkan Genç, Türk Telekom Lisesi öğrencilerine şampiyonluk kupasını verdi.

Öğrencilerin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Genç, sporun her alanında Canik farkının hissedildiğini ifade ederek, "Bugün buna bir kez daha şahit olduk. Öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: