Oğuz'dan Babalar günü kutlaması

Adana ESOB’a bağlı Adana Çiçekçiler ve Video Çekimciler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, 17 Haziran Babalar Günü’nü kutladı.

Başkan Oğuz, Çiçekçiler Esnaf Odası olarak, özel günlere önem verdiklerini ve bu günlerde çiçek satışını teşvik için çalıştıklarını belirtirken, “Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi özel günler bizim de heyecanlı beklediğimiz özel günlerdendir. Babalar gününde, çiçekçiler esnaf odası üyeler adına biz de yaşayan tüm babalarımızın ellerinden öpüyor, hakkın rahmetine kavuşanlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatandaşlarımızı, Babalar Günü’nde de babalarının gönlünü bir çiçek hediye ederek almalarını öneriyoruz”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz