Oğuzeli Belediyesinde Devir Teslim Töreni

GAZİANTEP (AA) - MHP'den Oğuzeli Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Sait Kılıç, düzenlenen törenle görevi eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin'den devraldı.

MHP'den Oğuzeli Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Sait Kılıç, düzenlenen törenle görevi eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin'den devraldı. Kılıç, Oğuzeli Belediyesinde gerçekleşen törende, yaptığı hizmetlerden dolayı eski başkan Öztekin'e teşekkür etti. Çok zorlu bir mücadeleden geldiklerini, kimseyi karalamadan, lekelemeden siyaset yapmayı ilke edindiklerini belirten Kılıç, bunu başardıklarını ve yine bu yolda devam edeceklerini kaydetti. Kendilerine yakışanı yapacaklarını kaydeden Kılıç, "Seçim gecesi söylediğim şeyi tekrar söylüyorum; biz küçük mücadeleyi kazandık. Şimdi büyük bir mücadele bizi bekliyor. Oğuzelili olmak benim için ayrıcalıktır" dedi. Eski Belediye Başkanı Öztekin ise bu işin bir bayrak yarışı olduğunu, partileri ayrı olsa da dostluklarının aynı olduğunu söyledi. Belediye hizmetlerini anlatan Öztekin, "Oğuzelililere 5 yılda bana gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Beş yıl bende nöbetti ama bundan sonra bu nöbet Sait kardeşime veriliyor. Bile bile hiçbir şahsı kırmadım. Bir tek vatandaşımızın işini geri çevirmedim. Bu memlekete kendi canım gibi, özüm gibi hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Benim 5 senelik bir emeğim varsa size anamın ak sütü gibi helal ediyorum. Ben de sizden helallik diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kılıç ve Öztekin başkanlık makamına geçti. Kılıç, eski başkana Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: