Oğuzeli Belediyesinden bahar gezisi

Oğuzeli Belediyesi tarafından, sosyal tesiste eğitim gören kursiyerlere yönelik bahar gezisi düzenlendi.

Oğuzeli Belediyesi tarafından, sosyal tesiste eğitim gören kursiyerlere yönelik bahar gezisi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye sosyal tesislerinde ve Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 100 kursiyer, iki grup halinde Şanlıurfa ve Antakya'ya geziye götürüldü.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak vatandaşlara her türlü imkanı sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Öztekin, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Oğuzeli ilçemizde bulunan bayan kardeşlerime Antakya ve Şanlıurfa gezisi için sözü vermiştim. Tabi bu gezinin ilkini bu vesileyle düzenlemiş oluyoruz. Kadınların, gündelik ev işlerinden ziyade il dışında çıkıp oraları tanıması, tarihini kültürel yerlerini görebilmeleri açısından bu geziyi tertip ettik.

Sosyal belediyecilik adına vatandaşlarımızla el el huzur içerinde planladığımız ve uygulamaya geçirdiğimiz bu bahar gezisinin devamını getireceğiz. Bunun dışında hanım kardeşlerimiz bizden spor salonu istemişlerdi. Bunun sözünü veriyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: