Oğuzhan Koç müjdeyi Instagram'dan paylaştı

Oğuzhan Koç, Instagram hesabından hayranlarını sevindirecek bir haber verdi. Yaz sezonunda ekranlardan uzak kalan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber sunduğu 3 Adam'ın başlayacağı tarihi duyurdu.

Üç Adam'ın yakışıklı ismi Oğuzhan Koç, Instagram hesabından müjdeyi verdi. Ekranlara uzun bir ara vererek yeni sezon için enerji depolayan başarılı isim, sevenlerini hem sevindirecek hem de heyecanlandıracak paylaşımlarda bulundu. Gerek müzik dünyasında gerekse sunduğu Tv programlarında başarılı işler çıkaran Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber sunduğu 3 Adam programının yeni sezon tarihini ilk kez Instagram hesabından paylaştı, Tv 8 ekranlarının eğlenceli programı 11 Kasım'da başlayacak.

Önce yeni sezon tarihi hakkında bilgi veren Oğuzhan Koç, bir sonraki paylaşımında ilk bölüm konuklarını açıkladı. Üç Adam yeni sezonun ilk canlı yayınında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile 13 Kasım'da vizyona girecek Ali Baba ve 7 Cüceler filminin oyuncularını konuk ediyor. Cem Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz, Çetin Altay, Can Yılmaz ve Irina Ivkina ile '3 Adam 'canlı yayınla 11 Kasım Çarşamba akşamı TV 8 ekranlarında olacak.

3 ADAM'A YAN EKRAN UYGULAMASI GELİYOR

Üç Adam yeni sezona sürprizleriyle başlayacak. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç her hafta gösteri yapacak. Bu sene ilginç bir format izlenecek. Daha önce ilk olarak Rising Star Türkiye'de test edilen"TV8 Yan Ekran Uygulaması" ile ekran başındaki izleyiciler de '3 Adam'a soru sorabilecek. Böylece interaktif bir talk Show deneyimi yaşanacak.

Anahtar Kelimeler: