Okab Olağan Meslis Toplantısını Yaptı

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği (OKAB) olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.Osmaniye...

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği (OKAB) olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Kara başkanlığında düzenlenlenen OKAP olağan meclis toplantısında, 2011 yılı faaliyet ve kesin hesap raporu oybirliği ile kabul edilirken, encümen ve ihtisas komisyonlarının da seçimi yapıldı.

Toplantının devamında ise Katı Atık Bertaraf Tesisi revize uygulama projesi ile Osmaniye ilçelerinde kurulması planlanan ve DOĞAKA’dan destek alınan Katı Atık Transfer İstasyonları Fizibilite çalışması ile ilgili bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: