Oka’dan Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2 Projesine Destek

Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (OKA) sundukları 2 projenin kabul...

Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (OKA) sundukları 2 projenin kabul edildiğini açıkladı.

Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’na “Engelleri Kaldırıyoruz” ve “Benim İçin Konuş” adlı 2 proje sunduklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Taş, “Engelleri Kaldırıyoruz projemiz ile ilimiz genelindeki okul ve kurumlarına engelli asansörleri, engelli tuvaletleri, engelli rampaları yapılacaktır. Böylece engelli bireylerin okul ve kurumlarımızdan almış oldukları hizmet kalitesini artırmış olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

“Benim İçin Konuş” projesiyle de ildeki 20 kamu kurumundan birer gönüllüye işaret dili eğitimi verileceğine değinen Taş, “Verilen eğitimler sayesinde işitme engelli bireylerimizin kamu kurum ve kuruluşlarından hizmet alırken her bir kurumda işaret dili bilen bir personel bulunacak ve bu personel işitme engelli bireylerin kurumlardan alacakları hizmetlerde kendilerine rehberlik edecekler ve almış oldukları hizmet kalitesi artırılmış olacaktır” diye konuştu.

Taş, toplam bütçesi 606 bin lira olan projelerin uygulanacağı ekipte kendisinin yanı sıra şube müdürü Ali Bahçivan ile koordinatör Mustafa Örgüt’ün de görev üstleneceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: