Okan Buruk 45 gündür formaya hasret

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlıların deneyimli futbolcusu Okan Buruk'u adeta unuttu.

Okan, siyah-beyazlıların oynadığı Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Ligi'ndeki son 8 resmi maçta forma yüzü göremezken, bu karşılaşmaların 5'inde 18 kişilik kadroda yer aldı, 3'ünde ise hastalık ve çeşitli nedenlerle kadroya giremedi.

Tigana'nın göreve başladığı ligdeki Malatyaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan Okan, sonraki Gaziantepspor, Sivasspor ve Vestel Manisaspor karşılaşmalarında da forma giydi. Galatasaray derbisinde yedek soyunan ve oyuna girmeyen Okan, ilk yarının son maçında Trabzonspor karşısında da kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı.

Reklam
Reklam

Deneyimli futbolcu Okan, tam 45 gündür siyah-beyazlı formaya hasret kaldı. Kayseri Erciyesspor ile 21 Ocak'ta oynanan ligin ikinci yarısının ilk maçında son 21 dakikada oyuna giren Okan, o tarihten bu yana formaya giyemedi.

Okan, ligdeki Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve Ankaraspor, Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor, İnegölspor ve Sarıyer maçlarında, Tigana tarafından oynatılmadı. Tigana döneminde, siyah-beyazlılar 12'si lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 15 resmi maç oynarken, Okan, bunların sadece 5'inde forma şansı buldu, 10'unda ise oynayamadı.