Okan Buruk: Yeni Jenerasyonla Ileriye Çok Sayıda Oyuncu Taşımak Istiyoruz

Ümit Milli Teknik Direktörü Okan Buruk, oluşan yeni jenerasyonla birlikte ileriye çok sayıda futbolcu taşımak...

Ümit Milli Teknik Direktörü Okan Buruk, oluşan yeni jenerasyonla birlikte ileriye çok sayıda futbolcu taşımak istediklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk antrenmanına çıkan Ümit Milli Takımı'nda teknik direktör Okan Buruk Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Oyuncularına güvendiğini belirten Okan Buruk, "1992 yaş grubu ve üstü yeni bir ümit milli takımı var. Tolunay Kafkas hocamız döneminde iki tane maç yaptık. Tolunay hocanın ayrılması ile beraber ben de A Milli Takım'dan destek olmak için Ümit Milli Takımı'nın başına geldim. A Milli Takım'ndaki görevim devam ediyor ve Ümit Milli Takımı'mızı da maça hazırlayacağız. İyi bir jenerasyonumuz var ileriye ne kadar oyuncu taşıyabilirsek o kadar iyi. Şuanki yenilikten çok memnunuz biliyorsunuz daha öncede Türk futboluna yeni jenerasyonlar geldi ve futbolu ileri taşıdılar. Bu yaş grubunun da çok başarılı olup bir üst gruba geçeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

6 Şubat Çarşamba günü Norveç ile yapacakları hazırlık maçı için ise Buruk, "Önümüzde bir Norveç hazırlık karşılaşması var. 14 Ağustos'tada grup maçlarımız başlayacak. İyi bir grup çaktik. İsveç, Polanya, Yunanistan ve Malta olduğu. Bu grubun içerisinde de büyük avantajımızın olacağını ve Avrupa şampiyonası'na katılan takımlardan biri olacağımızı inanıyoruz. Güzel bir ekibimiz var ve inşallah ileride Türk futboluna hükmeden bir takım olacaktır." diye konuştu.

Ümit Milli Takımı kaptanı ve Medical Park Antalyaspor'un oyuncusu Emrah Başsan ise, "Öncelikle yeni hocamıza hayırlı olsun diyorum. Burada Norveç ile oynayacağımız karşılaşma için bulunuyoruz. Burada olmak ve Türk futbolunu temsil etmek gurur verici. Takımda dostluk ve arkadaşlık çok güzel. Bunu Norveç maçına da yansıtarak galip geliriz ve hocamıza armağan ederiz." dedi.

ÜMİT MİLLİ TAKIM İLK ANTRENMANINA BAŞLADI

Ümit Milli Takımı, 6 Şubat 2013 Çarşamba günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Norveç U21 Milli Takımı ile yapacağı hazırlık maçı için bugün ilk antrenmanına başladı.

Reklam
Reklam

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ve açma - germe hareketleri ile başladı. Neşeli geçen antrenman daha sonra oyuncuların dar alanda yapılan pas çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapılarak idmanı tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: