OKA'nın Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na Hitit Üniversitesi rektörü seçildi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin...

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan getirildi.

Çorum, Amasya, Samsun ve Tokat illerini kapsayan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu toplantısı Çorum'da yapıldı. Anitta Otel'de yapılan toplantıda Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan oy çokluğu ile seçildi. Görevini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'dan devralan Rektör Alkan, böyle bir göreve seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alkan, bölgesel gelişme hedefinde bölgedeki kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversiteler ve yerel yönetimler arası işbirliğini geliştirmek ve ajansı bu yönde yönlendirmek için kurulduğunu belirterek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Biz burada bölgesel kalkınmadan bahsediyoruz. Buraya ayrı ayrı illerden gelmiş olsak da amacımız tekdir. Özellikle kurulumuza bağlı her bir ilde yönetim kurulu toplantısının düzenlenmesinde fayda görüyorum. Toplantılarımız amacına uygun bir şekilde yapılırsa, gündemimizin de zenginleşeceğini ümit ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz