Okay Ve Hahlweg, Rotary’nin Konuğu Oldu

Salihli Rotary Kulübü’nün Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen dönem toplantısına, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay...

Salihli Rotary Kulübü’nün Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen dönem toplantısına, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile Almanya’nın Erlanger eyaletinde 24 yıl kesintisiz Belediye Başkanı olarak görev yapan Dietmar Hahlweg katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Daniş Tavas, dönem toplantısının ana temasının “Hizmet Yoluyla Barış” olduğunu ifade etti. Katılımlarından dolayı Okay ile Hahlweg’e teşekkür eden Tavas, özellikle Hahlweg’in 24 yıllık tecrübesi ile belediye hizmetleri anlamında büyük bir bilgi birikimine sahip olduğunu kaydetti ve Hahlweg’in şehircilik konusunda yaptığı çalışmalar hakkında Rotary Kulübü üyelerine bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay da, Rotary Kulübü üyelerine davetlerinden ötürü teşekkür etti, belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: