Okçuluk-Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar OklarıOkçuluk Yarışması Antalya'da Başladı

Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Okçuluk Yarışması, Antalya'da başladı.

Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Okçuluk Yarışması, Antalya'da başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonunca 100. Yıl Okçuluk Sahası'nda dün yapılan sıralama atışlarının ardından bugün başlayan yarışlara Türkiye'den 31 ilden 340 ile Rusya, Azerbaycan, Estonya, Gürcistan, Almanya ve Macaristan'dan 70 olmak üzere 410 sporcu katılıyor.

Klasik yay ve makaralı yay olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmada 4 mesafeli atışlar yapılıyor. Bayanlar 70, 60, 50 ve 30 metre, erkekler ise 90, 70, 50 ve 30 metrede yarışıyor.

Reklam
Reklam

Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonası'nda yarışacak bay ve bayan milli takım sporcularının kendilerini göstermeleri açısından önemli olduğunu söyledi.

Milli takım sporcularının iyi bir hazırlık sürecinden geçtiğini, hem bu turnuvaya hem de gelecek turnuvalara iyi şekilde hazırlandığını dile getiren Löklüoğlu, yarışmaya yurt içi ve yurt dışından katılımın yüksek olduğunu kaydetti.

Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Okçuluk Yarışması, yarın sona erecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: