Oklar Bu Kez 'Kutlu Doğum' Için Atıldı

Özel Burç Vural Anadolu-Fen ve Sağlık Meslek Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresinin düzenlediği...

Özel Burç Vural Anadolu-Fen ve Sağlık Meslek Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresinin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ‘Veliler Arası Ok Atma Turnuvası’ düzenlendi. Peygamber Efendimizin hadisleri içerisinde yer alan sporlardan biri olan okçuluğa, veliler yoğun ilgi gösterirken, turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller ve katılım belgesi verildi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada dereceye giren velilere ödüller verildi. Okul Müdürü Mustafa Gürhan, velilerin gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Adana’da ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Gürhan, bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Okçuluğun ata sporu olduğunu ifade eden Gürhan, “ Bunun yanı sıra Peygamber Efendimizin hadisleri içerisinde yer alan sporlardan biri de okçuluk olduğu için, böyle bir çalışmayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi ile beraber yapmayı uygun gördük. Velilerin yoğun katılımı bizleri sevindirdi.” dedi. Gürhan ayrıca, bu tür organizasyonların velilerin kaynaşması, birbirlerini tanıması açısından da önemli olduğunu belirterek, “Turnuvaya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: