Öksüz Ailesi’nin Acı Günü

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, annesi Nezihe Öksüz’ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.Bir süredir tedavi...

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, annesi Nezihe Öksüz’ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Bir süredir tedavi gören ve dün hayatını kaybeden 83 yaşındaki Öksüz’ün naşı, bu gün Ulu Cami’ye getirildi. Öksüz, öğle namazına müteakip Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher’in kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Şeyh Adil Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, işadamları ve binlerce vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Hayırsever Öksüz ailesi, Kahramanmaraş’ta yaptığı yatırımlarla binlerce insana istihdam sağlarken, yine kente kazandırdıkları çok sayıda okul ve hastane ile eğitim ve sağlık alanlarına katkı sağlamışlardı. Bir süredir tedavi gören Nezihe Öksüz, en son geçen hafta hasta yatağından kalkarak, adını taşıyan okulda eğitim gören öğrencilere karne dağıtmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: