Oktay: Başarıların Geleceğine Inanıyorum

Altyapı Kız Milli Takım Menajeri Çiğdem Oktay, Almanya'nın Münih kentinde çekilen Altyapı Avrupa Şampiyonaları kuralarını...

Altyapı Kız Milli Takım Menajeri Çiğdem Oktay, Almanya'nın Münih kentinde çekilen Altyapı Avrupa Şampiyonaları kuralarını değerlendirdi.

Menajer Çiğdem Oktay, hedeflerin yükseldiğini ifade ettiği konuşmasında, “Dördüncü yılına girdiğimiz yeniden yapılanma çalışmalarımız yolumuzun doğru olduğunu göstermektedir. Ümit kızlarımızın aldığı ilk madalya hedeflerin yükseldiğinin işaretidir. Her kategorimiz madalya için mücadele edecektir. Ümit ve Genç kategorilerinde tüm rakiplerimizi tanıyor, oyuncularımıza güveniyoruz. Yıldızlar her yıl, her ülkenin yeni jenerasyonlarıyla katıldığı bir kategori… Son 2 yıl Yıldız ve Yıldız B takımlarımız ağırlıklı çalışıyoruz. Yıldızlarımızın sağlam temellerle oturmakta olduğuna ve başarılar geleceğine inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Ümit Kız Milli Takım Antrenörü Aziz Akkaya ise Avrupa Şampiyonası’nda yer aldıkları D Grubu’nu değerlendirdi. Akkaya, grubun geneline bakıldığı zaman Almanya dışındaki takımların güçlü görünmediğini belirtirken, “C Grubu’nda Rusya ve Fransa gibi güçlü ekipler var." diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Biz önce grubumuzu lider bitirip C Grubu’ndan gelecekleri bekleyeceğiz. Bu şampiyonada hedefimiz büyük… Geçen organizasyonda üçüncü olmuştuk. Bu kez final oynayıp şampiyon olmak istiyoruz. Ayrıca şampiyonanın Türkiye’de düzenlenecek olması bizim için artı bir nokta oldu. Bunda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Hedeflerimize ulaşıp Türk halkının yüzünü güldürmek istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: