Oktay Usta Karamanlı bayanları yarıştırdı

Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan Yeşil Elma programının gözdesi Oktay Usta Karamanlılarla buluştu.Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Yeşil Elma...

Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan Yeşil Elma programının gözdesi Oktay Usta Karamanlılarla buluştu.

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Yeşil Elma programının sevilen sunucusu ve aşçısı Oktay Usta (Oktay Aymelek), Karaman'da hayranları ile buluştu. Beklenen Bahar Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Hanımlar Derneği (BAHARDER)’nin davetlisi olarak Karaman’a gelen Oktay Usta, Demosan Otel’de düzenlenen sarma, karnıyarık ve şerbetli tatlılar dalındaki yarışmaya konuk olarak katıldı.

Yarışmada sunuculuk da yapan Oktay Usta, portakal kabuğundan gül, salatalıktan lale, limondan fare, pırasadan palmiye yapma gibi mini yarışmalarla da bayanları yarıştırdı. Programın yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay Usta, Karaman’ın yöresel yemeklerini çok beğendiğini belirtti.
Yaklaşık bin Karamanlı hanımın katıldığı programda derneğin değişik faaliyetlerine katkıda bulunan üyelerine plaket, sarma, karnıyarık ve şerbetli tatlılarda dereceye girenlere de hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz