OKÜ Rektör Adayı Dehri TÜMSİAD'ı Ziyaret Etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör adayı Prof. Dr. İlyas Dehri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye şubesini ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör adayı Prof. Dr. İlyas Dehri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye şubesini ziyaret etti.

Dehri, ziyaret sırasında, üniversite ile iş dünyasının mutlaka birlikte çalışmalar yapması gerektiğini söyledi.

2012-2016 dönemi için OKÜ Rektörlüğüne aday olduğunu ve destek beklediğini söyleyen Dehri, "Osmaniyeli olduğum için kendi şehrime ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Üniversitenin gelişmesini doğru sürdürebilmesi ve şehirle bütünleşmesini sağlamak için bazı projelerim var. Toplumun her kesiminden destek bekliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş ise üniversitenin şehirle bütünleşmesinin önemine değindi.

İşadamları olarak üniversiteyle çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Özkardeş, üniversite için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Muhabir: Tuğba Temir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: