Okü Rektör Adayı Dehri'den Tümsiad’a Ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör Adayı Prof. Dr.İlyas Dehri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği...

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör Adayı Prof. Dr.İlyas Dehri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Rektör adaylığı ile ilgili Osmaniye’deki kurum ve kuruluşlara ziyaretler yaptığını belirten Dehri, üniversite ile iş dünyasının mutlaka birlikte çalışmalar yapması gerektiğini söyledi. OKÜ’nün Fen-Edebiyat Fakültesi kurucu Dekanı olduğunu hatırlatan İlyas Dehri, "Bir Osmaniyeli olarak üniversitede rektör olarak güzel işler yapmak istiyorum" dedi.

Çukurova Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. İlyas Dehri, 2012-2016 dönemi için Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday olduğunu ve destek beklediğini söyledi. Üniversitenin Osmaniye’nin geleceğini belirleyeceğini ve şekillendireceğini söyleyen Dehri, “OKÜ iyi yönetilemediği için rektör adayı olmaya karar verdim. Osmaniyeli olduğum için kendi şehrime ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Üniversitenin gelişmesini doğru sürdürebilmesi ve şehirle bütünleşmesini sağlamak için bazı projelerim var. Toplumun her kesiminden destek bekliyor, sizlere de beni kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Reklam
Reklam

OKÜ Rektör Adayı Prof. Dr. İlyas Dehri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, üniversitenin şehirle bütünleşmesinin önemli olduğunu söyledi. Özkardeş, “2007 yılında kurulan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hızlı bir yapılanma içerisinde. Eğitim alanına yaptığı katkı kadar şehrin ekonomik ve sosyal hayatına önemli etkisi var. Bizler işadamları olarak üniversite ile birlikte çalışmak istiyoruz. Bu konuda bazı girişimlerimiz oldu. Bunları geliştirmek ve çoğaltmak durumundayız. OKÜ’nün geleceğini çok iyi görüyorum. Bizden ne tür katkı istenirse vermeye hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: