OKÜ'de Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) 2011-2012 Akademik Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) 2011-2012 Akademik Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, üniversite yerleşkesindeki törende, bu yıl ilk defa Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri enstitülerinde yürüttükleri lisansüstü çalışmalarını başarıyla tamamlayan öğrencileri mezun ettiklerini söyledi.

OKÜ'nün aynı dönemde kurulan pek çok üniversiteden birkaç adım önde olduğunu ifade eden Büyükalaca, şöyle devam etti:

"Üniversite olarak tüm çabamız Osmaniye içindir. Kentimizin insani değerleri ve eğitimi ile bölgemizde ve ülkemizde adından sıkça söz ettirmesini arzuluyoruz. Osmaniye'de bir Üniversitenin varlığı, burada Türkiye'mizin dört bir yanından gelen gençlerimizin olması, Osmaniye'mizin vizyonunu daha ileriye götürecektir. Ülkemizin kültürel zenginliğine OKÜ vasıtası ile ev sahipliği yapan değerli Osmaniyelilere üniversitemizin kapısı her zaman açık oldu."

Reklam
Reklam

Daha sonra, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu ve OKÜ akademik personeli tarafından dördüncü dönem mezunlarına başarı belgeleri verildi.

Tören, OKÜ'ye bağlı Meslek Yüksek Okulları birincilerinin mezuniyet kütüğüne isim çakması ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: