Okuduğu İstiklal Marşı İle Türkiye’yi Ağlatan Marina’nın Evi Yandı

Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2010 yılında düzenlenen “İstiklal Marşı Okuma” yarışmasındaki gözyaşları ile hafızalarda yer eden...

Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2010 yılında düzenlenen “İstiklal Marşı Okuma” yarışmasındaki gözyaşları ile hafızalarda yer eden Rum asıllı Marina’nın Beyoğlu’ndaki evi yandı. Annesi ile birlikte yangından son anda kurtulan Marina, gözyaşlarına hakim olamadı.

Edinilen bilgilere göre, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Yokuşbaşı Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın 4. katında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İtfaiye Grubu, yangına müdahale etti. Apartmanda mahsur kalanlar, itfaiyenin merdiven aracı ile tahliye edildi. Yangın, itfaiyenin çalışması sonucu söndürüldü.

Reklam
Reklam

Yangının çıktığı evde, 2010'da okuduğu İstiklal Marşı ile Türkiye’yi ağlatan Rum asıllı Marina Sözde ve annesi Marianti Sözde’nin ikamet ettiği öğrenildi. Yıllar önce katıldığı “İstiklal Marşı Okuma” yarışmasındaki gözyaşları ile Türkiye’yi ağlatan Marina, bu kez evinde çıkan yangın için ağladı.

Marianti Sözde, mutfakta yaşanan bir patlama nedeniyle yangın çıktığını ifade etti. Apartmandaki diğer vatandaşlar da uyandıkları sırada yangın çıktığını gördüklerini ve dışarı fırladıklarını söyledi. Bazı apartman sakinlerinin evden çıkarken evcil hayvanlarını da yanlarına aldıkları gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: