Okul Aile Birliği Başkanı Demirci Oldu

Zafer ilköğretim okulu 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul-aile birliği olağan genel kurulu yapıldı.Velilerin yoğun ilgi...

Zafer ilköğretim okulu 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul-aile birliği olağan genel kurulu yapıldı.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan okul müdürü Selahattin Başaran, hedeflerinin; öğrencilerini Türk Milli Eğitimi'nin amaçları doğrultusunda yetiştirmek olduğunu belirtti.

Müdür Başaran, öğrencilerin kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi ailesi ve çevresi ile barışık; başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan; hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından yapılan seçim sonunda okul aile birliği yönetim kuruluna Ali Kemal Demirci, Osman Kırkulak, Yavuz Piştav, Kadir Ali Kutluay ve Coşkun Yılmaz seçildi. Denetleme kuruluna ise asil olarak Yılmaz Piştav, Arif Şenyüz ve Necati Kapucu seçildi.

Toplantının sonunda okul müdürü katılımlarından dolayı teşekkür ederek, sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: