Okul Aile Birliğinden Öğrencilere Şükür Ziyafeti

Kütahya Simav’da TOKİ’nin yaptığı modern okulda öğrenime başlayan Osmanbey Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi kendi...

Kütahya Simav’da TOKİ’nin yaptığı modern okulda öğrenime başlayan Osmanbey Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi kendi aralarında topladıkları parayla satın aldıkları koçu Allah bir daha depremle terbiye etmesin diyerek kurban etti.

Kestikleri koçun etini kavurma yapan okul aile birliği yönetimi pilav ve ayranla birlikte okul bahçesinde öğrenim gören öğrencilere ikramda bulundu.

Öğrenciler etli pilav ve ayran ikramına yoğun ilgi gösterdi. Kazanlar dolusu etli pilav kısa sürede tükendi. Osmanbey Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Akaya, “Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım ile okul yönetimine teşekkür ediyorum. Allah kestiğimiz kurbanı kabul etsin. Yiyenlere de afiyet olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: