Okul Bahçeleri Düzenleniyor

Sivas Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü...

Sivas Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okul bahçelerindeki çevre düzenleme projesi devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, göreve geldikleri 2009 yılından buyana okul bahçelerinde düzenleme çalışmalarını sürdürdüklerini, eğitimde marka şehir olma yolunda okula imkanlar ölçüsünde destek olduklarını söyledi. Çongar, eğitime öncelik veren Sivas Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Bu kapsamda 2012- 2013 eğitim ve öğretim yılında yapılan çalışmalarda, İstiklal İlköğretim Okulu’nda 2 bin 200 metrekare parke alan döşeme işleri, Kızılırmak İlköğretim Okulu’nda 950 metrekare alan 300 metrekare bordür taşı, Halil Rıfat Paşa İlköğretim Okulu’nda 600 metrekare alan 250 metrekare bordür döşeme işi, Kadıburhanettin İlköğretim Okulu’nda 150 metrekare alan 650 metrekare bordür döşeme işi ve 980 metrekare asfalt çalışması, Yunus Emre İlköğretim Okulu’nda 900 metrekare parke alan 500 metrekare bordür döşeme işi, Gökçebostan İ.M.K.B Okulu’nda 900 metrekare alan 500 metrekare bordür taşı döşeme işi ve 350 metrekare asfalt çalışması, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda 120 metrekare parke taşı döşeme işi, 150 metrekare bordür taşı döşeme işi ile 1 adet halı saha, Buruciye İşitme Engelliler Okulu’nda 2 bin 900 metrekare parke taşı, 900 metrekare bordür taşı döşeme taşı işi, Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu’nda 300 metrekare bordür taşı, bin 500 metrekare parke taşı döşeme işi, Reşat Şemsettin İlköğretim Okulu’nda 370 metrekare asfalt çalışması, Mevlana İlköğretim Okulu’nda 220 metrekare asfalt, kaldırım ve bahçe düzenleme işleri yapıldı.” dedi.

Reklam
Reklam

Çongar, Sivas Belediyesi’nin eğitime ve okullara verdiği desteğin her zaman imkanlar dahilinde devam edeceğini belirterek, belediyenin eğitime ve okullara yönelik yürüttüğü çalışma ve desteklerden dolayı veli ve öğrencilerden büyük takdir topladığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: