Okul Çağı Aşılama Programı

Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Okul Çağı Aşılama Programı", Cumhuriyet İlkokulu'nda başladı.

Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Okul Çağı Aşılama Programı", Cumhuriyet İlkokulu'nda başladı.

"Okul Çağı Aşılama Programı"na, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Akif Durulmuş, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akseki, Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın katıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Durulmuş, yaptığı açıklamada, 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren Okul Çağı Aşılama Programı'na başladıklarını belirterek, "Aşılama programında 1. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinin okul aşıları yapılmakta, 1. sınıf öğrencilerine dörtlü karma ve KKK aşıları, 8. sınıf öğrencilerine ise TD aşısı uygulanacaktır. Aşılama programımızın 3 hafta sürmesini beklemekteyiz, hedefimiz bu yaş grubuna giren tüm öğrencilerimizin aşılamasının yapılmasıdır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Doğan ise tüm öğrencilerin sağlıklı olmaları açısından bu uygulamayı başlattıklarını ifade ederek, "Amacımız ilimizdeki tüm 1. sınıf ile 8. sınıf öğrencilerimize ulaşılarak aşılarının tamamlanmasıdır" dedi.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: