Okul Değiştiren Öğrenciler, Hatıra Için Üniformalarını Imzalattı

Sivas’ta 4+4+4 uygulaması kapsamında gelecek yıl başka okulda devam edecek öğrenciler, arkadaşlarına ve öğretmenlerine üniformalarını...

Sivas’ta 4+4+4 uygulaması kapsamında gelecek yıl başka okulda devam edecek öğrenciler, arkadaşlarına ve öğretmenlerine üniformalarını imzalattı. Futbol dünyasında sıkça karşılaşılan forma imzalamadan esinlendiklerini söyleyen öğrenciler, bir daha giyemeyecekleri üniformalarını hatıra olarak saklayacaklarını ifade etti.

Gazi Osman Paşa İlkokulu’nda 6. sınıfta okuyan öğrenciler, 4+4+4 nedeniyle başka bir okula gideceklerinden dolayı hatıra olması için okul üniformalarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine imzalatarak bir ilke imza attı.

Reklam
Reklam

Şeyma Barçın ve Ceysu Akbulut, 7. sınıfa başka bir okulda devam edeceklerini belirterek, okul üniformalarını sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine imzalattıklarını söyledi.

Futbolcuların forma imzalamasından esinlendiklerini söyleyen öğrenciler, formayı hatıra olarak saklayacaklarını ve okullarını hiç unutmayacaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz