Okul Kıyafet Telaşı Başladı

10 Eylül Pazartesi günü başlayacak anaokulları ile ilköğretim 1. sınıf öğrencileri için

10 Eylül Pazartesi günü başlayacak anaokulları ile ilköğretim 1. sınıf öğrencileri için okul alışverişleri başladı. İlköğretim ve orta öğretim öğrencileri ise 17 Eylül’de ders başı yapacak. Okulların açılmasına sayılı günler kala velileri alışveriş telaşı sardı.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala veliler okul hazırlıkları kapsamında çocuklarının üniforma ihtiyacını karşılamak için mağazaların yolunu tutarken kıyafeti satan mağazaların işleri hareketlendi.

Öğrenciler Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılına, Yeni Okul Kıyafetleri İle Başlayacaklar.

Reklam
Reklam

Yeni eğitim ve öğretim yılı için okullarda çalışmalar hızla devam ederken, İznik’te yıllardır okul kıyafetleri satışı yapan Hakan Giyim işletme sahibi Mustafa İsen “Gecen yıla göre fiyatlarımız sadece 5 TL artı. Bu yıl İlkokul öğrencilerinin tüm kıyafetleri 85 TL ile 90 TL arasında değişirken, Lise öğrencilerin ise kıyafetlerinin fiyatı ise 90 TL ile 100 TL arasında değişiyor. Tüm okulların kıyafetlerini özel olarak yaptırıp garantili satışları yıllardır yapıyoruz.”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: