Okul Müdürlerinden Vali Tuna’ya Ziyaret

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve orta dereceli okul müdürleri Vali Güngör Azim...

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve orta dereceli okul müdürleri Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.

Okul müdürleri, Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş başkanlığında Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti. Vali Tuna, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Onların en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi.

Okul müdürlerinin ardından Çanakkale Barosu'nun yeni başkanı Bülent Şarlan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Güngör Azim Tuna’ ya nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Tuna yeni seçilen Şarlan ve ekibine başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Çanakkale İli Sağlık Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Kenan Eliuz da İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat ile Vali Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz