Okul müdürlerine iletişim semineri

Kırıkkale'de okul müdürlerine yönelik "İletişim Becerileri ve Vücut Dili" konulu seminer verildi.

Kırıkkale'de okul müdürlerine yönelik "İletişim Becerileri ve Vücut Dili" konulu seminer verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen seminere Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, "Çalıştığımız kurumlarda daha başarılı olmak, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle daha iyi iletişim kurabilmek için bu tür çalışmaları sıklıkla yapmayı planlıyoruz. Bizim ağırlıklı yapacağımız çalışmalar, eğitimcilik yönüyle, halkla birebir iç içe olan eğitimciler olarak bu yönümüzü geliştirme çalışmalarımız olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik de, okul müdürlerine iletişim becerileri ve vücut dili konularında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz