Okul müdüründen jest

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okul Müdürü,gazeteciler günü için düzenlemiş olduğu kahvaltıda,gazeteciler gününü kutlayıp hediyeler ikram etti

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okul Müdürü Veli ARISOY’un gazeteciler günü için düzenlemiş olduğu kahvaltı şöleninde,tüm gazetecilerin, çalışan gazeteciler gününü kutlayıp hediyeler ikram ederek konuşmasına başladı.

“Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu 2002 yılında faaliyete geçmiştir.Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, Türkiye’nin En Başarılı 30. Okulu Oldu.

Hatta bir öğrencimiz 500 tam puan aldı. 23 mezun verdik. Bunlardan 23′ü de fen ve Anadolu liselerine yerleştiler.” dedi. Veli ARISOY, şöyle devam etti: “Öğrencimizin Sbs 2010′da göstermiş oldukları bu başarı, hepimizi gururlandırdı. Her yıl ulusal uluslararası yarışma ve sınavlarda derecelere imza atan öğrencilerimizin bu başarılarının arkasında sistemli, disiplinli ve sevgiye dayalı eğitim ortamının büyük katkısı var. Sevgi Çiçeği, dünya standartlarında bir eğitim vermektedir.

Reklam
Reklam

Bu başarının temelinde sevgi, güven, sabır ve yaptığımız işe inanmak vardır. Öğrencilerimizi strese sokmadan huzurlu bir ortamda geleceğe hazırlıyoruz.Okulumuz bu sene ise ilk 26.sırada yerini aldı.

Araştıran,sorgulayan,zeki öğrenciler yetiştirmeye gayret ve özen gösteriyoruz.Okulumuzda Fransızca ve Rusça dersleri de verilmektedir,ayrıca 5.sınıf öğrencilere 15 saat İngilizce dersi veriliyor.

Sadece derslerle de kalmıyor, spor ve müzikle de yakından ilgileniyoruz;gitar,keman,ney kurslarımız var.

1.2.3.4. ve 5. sınıf öğrenci velilerine EĞİTİMDE AİLENİN ROLÜ VE SOSYAL MEDYA semineri veriyoruz. Yani sadece öğrencileri eğitmekle kalmıyor velilerine de yoğun ilgi gösteriyoruz.

Diğer okullarda zorluk çeken öğrencilere yardım eli uzatacağız (ayakkabı,mont vs.) KARDEŞ OKUL PROJEMİZ‘i de diğer okullara yardım yapabilmek için gün yüzüne çıkaracağız.” dedi ve konuşmasını bizlerle’ eğitimin önemi’ şeklinde devam ettirdi.

Okul Müdürü Veli ARISOY bizleri en iyi şekilde ağırlayıp, ikramlarıyla memnun etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: