Okul Öncesi Çocuklar Profesyonellere Taş Çıkarttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın, 4.Çocuk Festivali kapsamında düzenlediği Okul Öncesi...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın, 4.Çocuk Festivali kapsamında düzenlediği Okul Öncesi Dans Şenliği coşkulu geçti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Belediye Anaokulu ve Çocuk Kulübü, Umut Anaokulu ve Mutlu Anaokulu öğrencileri, sergiledikleri muhteşem danslarıyla katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Yaklaşık 400 öğrenci ve bin 200 velinin katıldığı Okul Öncesi Dans Şenliği'nde öğrenciler Antep, Kafkas, Ata Barı, halk dansları ve lirik dans, Ateş Böceği, Hint Dansı ile bale gösterisini yaptılar.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Anaokulu ve Kreşleri Müdürü Sibel Çuhadar,"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren anaokulumuzda eğitim gören çocuklarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenledikleri dans gösterileri ile aileleri başta olmak üzere izleyenleri büyülediler. Yıl içerisinde açtığımız sergilerde çocuklarımızın el becerilerini geliştirirken, çevreye ve yaşadıkları dünyaya duyarlılık yaratacak etkinliklerin ürünlerini sergiliyoruz. Tiyatro ve dans gösterileri ile de çocukların özgüven duygularını güçlendirmek, takım ruhu yaratmak ve bir ekibin parçası olmak gibi birleştirici faaliyetler düzenliyoruz” dedi.

Çocukların ilköğretim yaşamları açısından temel nitelik taşıyan anaokulu ve kreşlerin kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için ilk adım olduğunu hatırlatan Çuhadar, “Belediyemiz bu konuda özellikle kenar semtlerde yaşayan ailelerin çocukları için eğitimde fırsat eşitliği sunmak adına açtığı kreşlerle başarılı bir çalışmaya imza attı. Hacıbaba semtinde açtığımız Umut Anaokulu ile Kurbanbaba semtindeki Mutlu Anaokulu kreşindeki çocuklarımızın performansları ve mutlulukları görülmeye değerdi” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: