Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi, Bilgilendirme Toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Avrupa Birliği’nin mali, UNICEF’in teknik desteği ile 2010 yılından bu yana...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Avrupa Birliği’nin mali, UNICEF’in teknik desteği ile 2010 yılından bu yana sürdürülen 'Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi' bilgilendirme toplantısı Ağrı Genç İşadamları Derneği’nin işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ağrı’da düzenlenecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Ağrı genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Bayındır, erken eğitimin yaygınlaştırılmasının önemli olduğunu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından pilot il olarak seçilen Ağrı’nın bunu değerlendirmesinin gerektiğini belirtti. Bayındır, "Kamuoyundaki hassasiyetin artırılması amacı ile 10 Nisan tarihinde Ağrılı işadamlarımızın katılımı ile gerçekleştirilecek olan toplantıya duyarlı işadamlarımızın hepsini davet ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Projenin önemli olduğunu kaydeden Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ise “Projemiz en büyük hedefi, ülke genelinde dezavantajlı çocukların ve ailelerinin okul öncesi eğitim programlarına kaydolma ve devam etme oranlarının arttırılmasının sağlanması, dezavantajlı mahallelerimizde toplum temelli okul öncesi eğitim merkezlerinin açılmasına destek olunmasıdır.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: