Okul Öncesi Etkinliği Düzenlendi.

Malatya Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Uygulama Anaokulu tarafından yıl sonu Çocuk Şenliği kapsamında...

Malatya Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Uygulama Anaokulu tarafından yıl sonu Çocuk Şenliği kapsamında etkinlik düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi binasında düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Şube Müdürü Üzeyir Ergüven, Okul Müdiresi Öznur Topbaş, İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Aliye Bilek, okul öğretmenleri, anasınıfı öğrencileri ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Öznur Topbaş, etkinlik öncesi yaptığı konuşmasında okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Geleceğimizin çocukları okul öncesi eğitim ile daha özgüvenli daha sağlıklı bir nesil olarak eğitime hazır hale geliyor burada bulunan tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Minik öğrencilerin gösterileri merakla izleyen velilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz