Okul Önü Trafiği Öğrencilere Emanet

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde emniyet müdürlüğü tarafından belirlenen 35 öğrenci, eğitilerek trafik görevlisi yapıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde emniyet müdürlüğü tarafından belirlenen 35 öğrenci, eğitilerek trafik görevlisi yapıldı.

Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri, okul önlerinde güvenliğin sağlanması ve okul servislerinin denetlenmesinde görevlendirilecek 35 öğrenci eğitildi.

Eğitilen öğrencilere kimlik kartları İlçe Emniyet Müdürlüğünde Kaymakam Gökhan Azcan tarafından verildi.

Azcan, yaptığı konuşmada, gönüllü öğrencilerin eğitilerek trafik görevlisi yapıldığını artık okul önlerinde trafiğin bu öğrencilere emanet olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Öğrencilere eğitimlerin 2 gün boyunca uygulamalı verildiğini anlatan Azcan, "Gönüllü olanları kutluyorum. Eğitimin önemi burada büyük. Bu kişiler öğrencilerimizin okullarından güvenli bir şekilde çıkışlarını sağlayacaktır. Allah her türlü kaza ve beladan korusun" diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: