Okul Önünde Silahlı Gasp

Bolu'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, küçük kızını anaokuluna bırakmak isteyen bir kadın, kimliği belirsiz...

Bolu'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, küçük kızını anaokuluna bırakmak isteyen bir kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından gasp edilmek istendi. Yakalanan ve kimliği henüz öğrenilemeyen zanlı emniyete götürüldü.

İlhan Bağışgil Anakokulu önünde, bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Ceren Yaman Doğan isimli genç anne, küçük kızı G.D.'yi anakokuluna bıraktığı sırada, aracın arka kapısını açarak binen bir kişi tarafından gasp edilmek istendi. Ceren Yaman Doğan'a ait jeepin arka koltuğuna oturan gaspçı, Ceren'in arkasından boynuna bıçak dayayarak sesini çıkarmamasını ve cüzdanını kendisine vermesini istedi. Ani bir hareketle gaspçıdan kurtulmayı başaran Ceren Yaman Doğan, aracından 'imdat' diye bağırmaya başlayınca, gaspçı da araçtan inerek olay yerinden kaçmaya başladı. Polise verilen eşkal doğrultusunda gaspçı şahıs, olay yerinden fazla uzaklaşamadan, elindeki bıçak ve tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz