Okul Önündeki Cinayetin Zanlısı Yakalandı

Ümraniye'de, okul önünde meydana gelen bıçaklı kavga sırasında bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına...

Ümraniye'de, okul önünde meydana gelen bıçaklı kavga sırasında bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Nurullah Çamarası (19) yakalandı. Adliyeye çıkartılan Çamarası, tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne kondu.

Olay, 22 Nisan'da Dudullu 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Lisesi önünde meydana gelmişti. Silahlı ve bıçaklı iki grup arasında yaşanan kavgada biri ağır 3 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Kahraman Kaya, (16) tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybetmiş, Mazlum Çelik ve Salih Koçin ise tedavi altına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra geniş çaplı inceleme başlatan Ümraniye Asayiş Büro ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen zanlıları yakalamak için özel ekip kurdu. Günlerce şahısları yakın takibe alan polis, zanlılardan Ufuk Köktürk'ü yakaladı. Ancak hayatını kaybeden Kahraman Kaya'yı bıçaklayarak ölümüne neden olan Nurullah Çamarası (19) ise kaçarak izini kaybettirdi. Yaklaşık 15 gün boyunca zanlının izini süren polis, Kemerdere'deki bir adreste olduğunu belirledi. Operasyonu sonucu gözaltına alınan Nurullah Çamarası emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çamarası'nın emniyetteki ifadesinde, "Olaydan bir hafta önce aramızda kavga olmuştu. Olay günü okul önünde buluşmak için randevulaştık. Konuşurken aramızda kavga çıktı. Birbirimize saldırdık. Kimin nasıl yaralandığını tam olarak hatırlamıyorum." dediği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Okul önünde, yaklaşık 30 kişinin karıştığı bıçaklı kavga da güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde 2 grubun sokak aralarındaki bıçaklı kavgası ve birbirlerini kovalamaları görülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: