Okul Servis Araçları Denetlendi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde okul servis araçlarının, okul servis araç yönetmeliğine uygun olup olmadığı İlçe Emniyet...

Sivas’ın Suşehri ilçesinde okul servis araçlarının, okul servis araç yönetmeliğine uygun olup olmadığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından denetlendi.

Suşehri Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde denetlenen 62 okul servis aracında, servis araçlarının arkasında standartlara uygun ‘Okul Taşıtı’ yazısı bulunup bulunmadığı, öğrenci ile rehber öğretmenlerin inişlerinde ve binişlerinde kullanılmak üzere en az 30 santimetre çapında üzerinde siyah ‘Dur’ yazılı kırmızı ışıklı lamba bulunup bulunmadığı, öğrencilerin kolayca yetişebileceği cam ve çerçevelerin sabit hale getirilip getirilmediği, sağlık çantasının olup olmadığı, trafik setinin olup olmadığı, okul servis araçlarının on yaşından büyük olmaması, taşıma kapasitesi üzerinde öğrenci alıp almadığı kontrolleri yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz