Okul Sporları Futbol Il Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabakaları ödül töreniyle sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabakaları ödül töreniyle sona erdi. Yüzüncü Yıl Spor Sahaları'nda 18 Şubat'da başlayan müsabakalara 6 kız, 150 erkek okul takımında toplamda 2 bin 500 sporcu katıldı. Erkek okul takımlarında Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, kız okul takımlarında ise Kamile Çömlekçi Ortaokulu birinci oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, yaptığı konuşmada, spor branşları içinde gençler üzerinde en ilgi çeken branşın futbol olduğunu belirterek, okul sporlarıyla hem akademik hem de sportif başarı elde edildiğini ifade etti. İl müdürlüğü olarak spor branşlarında vizyon yaratıp gençleri bu branşlara hazırladıklarını anlatan Hacıcaferoğlu, uluslararası arenada ülkeyi başarıyla temsil eden sporcuların yetiştiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: