"Okul Sütü Programı"

Erzurum Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Bilge, "Erzurum'da 938 ilköğretim ve anaokulunda toplam 94 bin 970 çocuğa süt dağıtılacak" dedi.

Erzurum Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Bilge, "Erzurum'da 938 ilköğretim ve anaokulunda toplam 94 bin 970 çocuğa süt dağıtılacak" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Okul Sütü Programı" kapsamında ilköğretim ve anaokullarında süt dağıtımı başladı.

Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazartesi günü okullarda süt dağıtımına başlandığı belirterek, yükleyici firma nedeniyle süt dağıtımının geciktiğini, normalde bir hafta önce dağıtımın yapılması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Erzurum'a ulaşan sütün, Palandöken, Aziziye ilçelerinde dağıtımının tamamlandığı, bugün Yakutiye ilçesindeki okullarda tamamlanacağını belirten Bilge, "Erzurum'da hafta sonuna kadar 938 ilköğretim ve anaokulunda toplam 94 bin 970 çocuğa süt dağıtılacak. Dağıtıma başlanan okullarda hiçbir olumsuzluk yaşanmadı" dedi.

Bilge, program kapsamında gönderilen sütün, 200 mililitre olduğunu ve 4 ay oda sıcaklığında bekletilebilecek uzun ömürlü süt olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: