"Okul Sütü" Programı

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 15 Şubat Cuma günü 81 ildeki tüm okullarda süt dağıtımının yapılacağını bildirdi.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 15 Şubat Cuma günü 81 ildeki tüm okullarda süt dağıtımının yapılacağını bildirdi.

Müdürlük'ten yapılan duyuruya göre, ikinci dönem itibariyle Okul Sütü Programı'nın uygulanacağı hatırlatıldı. Bugün 18 ilde başlayan program kapsamında 15 Şubat Cuma günü 81 ildeki tüm okullarda süt dağıtımı yapılacağı belirtilen açıklamada, bu yıl ilk kez özel okulların da programa dahil edildiği, "Okul Sütü Programı Uygulama Rehberi" hazırlatılarak tüm okullara gönderildiği, her öğrenci için Veli İzin Formu hazırlanarak, süt hassasiyetine karşı duyarlılıkların belirlendiği anımsatıldı.

Reklam
Reklam

Okul sütü dağıtım programı kapsamında bugün İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Adana, Eskişehir, Mersin, Konya, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Kars, Muş, Osmaniye, Tunceli ve Van'da 2,7 milyon öğrenciye, 13 Şubat Çarşamba günü Ordu, Samsun, İzmir, Erzincan ve Iğdır'da toplam 3,2 milyon öğrenciye, 15 Şubat Cuma günü 81 ildeki tüm okullarda 6,3 milyon öğrenciye okul sütü dağıtımının yapılacağı kaydedildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz