Okul Sütü Projesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Okul Sütü Projesi" kapsamında okullarda süt dağıtımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Okul Sütü Projesi" kapsamında okullarda süt dağıtımı başladı.

Milli Zafer İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, kentteki ilköğretim okullarında süt dağıtımının yapılacağını belirterek, öğrencilerin sütün faydasını göreceğini vurguladı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mevlüt Gümüş de projenin geçen ay Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, "Gelişme çağındaki öğrencilerimizin sağlıklı gıdalar tüketmesi gerekiyor. Bu proje, aynı zamanda süt üretimi yapan işletmecilerimize de katma değer sağlayacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata da Eskişehir'de 239 kurumda 54 bin 597 öğrenciye süt dağıtılacağını ifade ederek, 24 Eylül'e kadar öğrencilere her gün süt dağıtılacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından süt dağıtımı gerçekleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: