"Okul Sütü Projesi"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği "Okul Sütü Projesi" kapsamında Alaplı'da ilköğretim okulu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği "Okul Sütü Projesi" kapsamında Alaplı'da ilköğretim okulu öğrencilerine süt dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı Merkez İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen süt dağıtımında yaptığı konuşmada, öğrencilerin dengeli beslenmeleri ve beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesi için süt dağıtımı kampanyası başlatıldığını hatırlattı.

İlköğretim okullarında okuyan öğrencilerin yüzde 95'inin süt içmek istediğini anlatan Taşıran, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde ilköğretim okulu öğrencilerine süt dağıtımı başladı. Öğrencilerimizin yüzde 95'i süt içecek. Ben sütün insanlık açısından çok faydalı olduğuna inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Taşıran, daha sonra öğrencilerle birlikte dağıtılan sütten içti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: