Okul Ve Kuran Kurslarına 200 Masa Tenisi Takımı Dağıtıldı

Bursa İl Özel İdaresi ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu okullar, Kuran kursları ve spor kurumlarına...

Bursa İl Özel İdaresi ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu okullar, Kuran kursları ve spor kurumlarına 200 adet masa tenisi takımı dağıttı.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu binasında düzenlenen törenle masa tenisi takımlarının teslimi yapıldı. Törene Vali Şahabettin Harput’un yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, İl Gençlik ve Spor il Müdürü Süleyman Şahin, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, okul müdürleri, cami görevlileri ve sporcular katıldı.

Reklam
Reklam

SPORUN YAŞAM BOYU OLANI DEĞERLİDİR

Törende konuşan Vali Şahabettin Harput, sporun yaşam boşu yapılanının kendileri için daha önemli olduğunu belirterek, “Bu nedenle İl Özel İdaresi olarak Bursa’nın değişik bölgelerinde, köylerinde, ilçelerinde, kasabalarına spor altyapısı yapmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz.” dedi.

Düzenlenen organizasyon ile milli eğitim okulları, müftülüğe bağlı yaz kursları ve diğer spor kampları ile kurumlara Masa Federasyonu işbirliği ile masa tenisi takımı dağıtıldığını anlatan Harput, “Bu organizasyon ile 200 masa tenisi takımı dağıtıyoruz. Burada çocuklarımız hem mutlu olacak, hem stres atacak, hem sporu en güzel şekilde gerçekleştirecek, hem geleceğe dönük çok yıldız sporcular çıkacak ve Bursa ile Türkiye’yi temsil edecekler. Hem de sağlıklı ve zinde bir nesil olarak ülkemizi gelecek kuşaklara taşıyacaklar.” şeklinde konuştu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Bursa Temsilcisi Dr. Cemil Ünlü de masa tenisi sporunun önemine dikkat çekerek, Bursa’da da 3 bin 500’ün üzerinde lisanslı sporcu bulunduğunu aktardı. Ünlü, bu sporcuların minik, yıldız, genç, büyük ve veteran kategorilerinde faaliyet gösterdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

VALİ HARPUT MİNİK TENİSÇİLERLE MASA TENİSİ MAÇI YAPTI

Konuşmaların ardından minik sporcular bir gösteri maçı sundu. Ardından Vali Harput, minik sporcularla kısa bir süre masa tenisi oynadı. Minik sporculara ayak uydurmakta zorlanan Harput, “Bunla çok zorlu rakipler, bunlarla baş etmek zor.” şeklinde espri yaptı.

Vali Şahabettin Harput, ardından Müftü Mehmet Emin Ay başta olmak üzere okul müdürleri, köy muhtarları, imamlar ve spor kurumları temsilcilerine masa tenisi tesliminde bulundu.

Vali Harput ardından salonda yüzme kursu alan minik yüzücüleri ziyaret ederek onlarla havuz kenarında kısa bir sohbet yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: