Okula Giren Leylek Tedavi Altına Alındı

Karaman'da girdiği bir okulun sınıfından vatandaşlar tarafından çıkarılan leylek, yetkililere teslim edilerek tedavi altına alındı.

Karaman'da girdiği bir okulun sınıfından vatandaşlar tarafından çıkarılan leylek, yetkililere teslim edilerek tedavi altına alındı. Karaman Merkez Sabiha Gökçen Ortaokulu'nda Açık Öğretim Lisesi Sınavları düzenlendiği sırada boş bir sınıfa giren leylek, okul personeli tarafından Orman ve Su İşleri Karaman Şube Müdürlüğü Milli Parklar Av Koruma yetkililerine teslim edildi. Okul Müdürü Mustafa Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, durum karşısında çok şaşırdıklarını ve yorgun düştüğü gözlenen leyleğe su verdiklerini söyledi. Şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadıklarını belirten Doğan, "Açıköğretim lisesi sınavının ilk oturumunun bitimine yakın, bir leylek sınıfa girdi. Susadığını tahmin ettik ve su verdik. Yorgun düşmüştü. Suyu içtikten sonra kendine geldi. Orman ve Su İşleri Karaman Şube Müdürlüğü Milli Parklar Av Koruma yetkililerine haber verdik. Leyleği önce veteriner kontrolüne götürdüler. Daha sonra da doğaya bırakmak için yola çıktılar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: