Okula ve Dönüş Fırsatları'na özel kedi ve köpek mamaları indirime girdi

Son Güncelleme:

Tüylü dostlarımız, hayatımıza neşe ve sevgi katan en değerli varlıklarımız. Onların sağlıklı ve mutlu yaşam sürmeleri için kaliteli beslenmeleri büyük önem taşıyor. Evcil hayvanı için mama almayı düşünenlere süper bir haberimiz var! Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamaları özel indirimlerle dolu! Kaliteli markaların en sevilen ürünleri, şimdi çok daha uygun fiyatlarla sizlerle. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Evcil hayvanınızın sağlıklı beslenmesini ön planda tutan mamaları en uygun fiyatlarla almak ister misiniz? Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında, kedi ve köpek mamalarında kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor. En kaliteli ve besleyici mama seçeneklerinde büyük indirimler sunan kampanya sayesinde evcil dostlarınızın ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabilirsiniz. Listemizi inceleyerek, indirimli kedi ve köpek mamalarını hemen keşfedebilirsiniz.

1. Proline Yavru Köpek Maması Tavuklu


Proline Yavru Köpek Maması Tavuklu, yavru köpeğinizin büyüme sürecinde ihtiyaç duyduğu tüm besin değerlerini karşılıyor. Tavuk aroması ile zenginleştirilmiş bu kuru mama, iştah açıcı lezzetiyle yavru köpeğinizin keyifle tüketmesini sağlayacak.İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller, bağışıklık sistemini güçlendirirken kemik gelişimine katkı sağlar. Keten tohumu ve bira mayası gibi bileşenler sayesinde sindirimi destekliyor ve ve genel sağlığı koruyor.

Ürünü İncele

2. Kito Doğal Besi Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması


Karkas Çiftliği’nde doğal ortamda yetişen kuzulardan elde edilen bu mama, köpeğinizin kas gelişimini destekliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve tüylerinin parlaklığını artırıyor.Hipoalerjenik ve GDO’suz içeriğiyle köpeğinizin hassasiyeti düşünülerek hazırlanmıştır. Doğal kuzu etinin sindirilebilirliğini en üst seviyeye çıkaran taze et enjeksiyon sistemi sayesinde lezzet ve besleyicilik bir arada sunuluyor. Üstelik şu anda indirimde olan bu mama, patili dostunuzun favorisi olacak!

Ürünü İncele

3. Reflex Plus Yetişkin Kediler için Kuzu ve Pirinçli Kedi Maması 1,5 Kg


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Kedilerim çok memnun."

  • "Kediler severek yiyiyor ve çok mutlular."

  • "Ben sokak kedilerim için aldım. En beğenmeyen kedi bile yedi, gayet memnun kaldım."
Ürünü İncele

4. Proline Tavuk Etli Yavru Kedi Maması 1,2 Kg


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Kokusu ağır ama benim kedim diğer pahalı mamalardan daha çok seviyor bu ürünü. Bir de diğerlerine göre bu mamanın boyutu küçük o yüzden çok kolay yiyebiliyor yavru kediler."

  • "Kedim beğendi. Olay bitmiştir."
Ürünü İncele

5. Bosch Mini Junior Tahılsız Yavru Köpek Maması 3 Kg


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Veteriner tavsiyesi ile aldık. Köpeğim çok seviyor."

  • "7 aylık köpeğime veriyorum. Tadı güzel görünüyor."

  • " Yavru köpekler için çok iyi, lezzetli bir mama."
Ürünü İncele

6. True Instinct High Meat Adult Medium/Maxi Somonlu Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 12 Kg


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Kedime verdim, çok sevdi. Kaliteli bir ürün."

  • "Kedilerimin en sevdiği mama. Fiyatı da içeriği de çok iyi."

  • "Kedilerim mamayı çok sevdi. Tüyleri yumuşak ve parlak oldu."
Ürünü İncele

7. Lavital Kısırlaştırılmış Yetişkin Kuzu Etli Kedi Maması 12 Kg


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Orta segmentteki mamaların içinde devamlı tercih ettiğim mama. Taneleri küçük olması iyi her yaştaki kediler yiyebilir. Hem sokaktakiler hem de evdekiler için alıyorum, sorun yok hepsi de yiyor."

  • "Kedilerimin severek yediği ve kedilerim için devamlı kullandığım bir ürün."

  • "Kedilerim severek yiyor."
Ürünü İncele

8. Royal Canin Fit 32


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Harika bir kedi maması, 18 aylık çocuğumuz buna bayılıyor."

  • "Yavru kedim bu tadı çok seviyor, veteriner bana tavsiye etti ve fiyatı harika."

  • "Süper bir ürün. Kedimiz çok seviyor. Söyleyecek fazla bir şey yok!"
Ürünü İncele

Bu içerik 16 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir. İçerik güncellendikten sonra listelenen ürünlerin indirim oranlarında ve fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: