Okulda Hırsızlık Iddiası

Karamürsel ilçesinde kendi okudukları okuldan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 öğrenci gözaltına alındı.

Karamürsel ilçesinde kendi okudukları okuldan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 öğrenci gözaltına alındı.

Karamürsel Tabakhane Mahallesi'nde bu yıl hizmete açılan 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu'na hırsız girdiği ihbarını alan polis, okul aile birliğine ait bin 200 liranın çalındığı tespit etti.

Okulda yapılan soruşturma sonucunda polisin, durumlarından şüphelenilen A.B., N.D., A.S. ve O.Ç, isimli öğrencilerin ifadesine başvuran polis, öğrencilerin hırsızlığı kendilerinin yaptığını itiraf ettiğini öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yapılan inceleme sonucunda, 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu'nda okuyan öğrenciler, okulun arka camını okuldan çıkarken açık bıraktıkları, daha sonra okula gelerek camdan içeri girdikleri tespit edildi.

Öğrencilerin, okul müdür yardımcısının odasının kapısını kırarak okul aile birliğine ait bin 200 lirayı aldıkları, Gölcük ilçesinde yemek yediklerini ve üstlerine elbise aldıkları belirlendi.

Okula girerken parmak izi bırakmamak için ameliyat eldiveni giydikleri tespit edilen öğrencilerini hırsızlığı televizyondaki dizi ve sinemalardan esinlenerek tasarladıklarını itiraf ettikleri bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Melih Palas / Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: