Okuldan Atılan Genç, Öğretmenini Bıçakla Yaraladı

Yozgat'ta geçen yıl öğretmenini darp ettiği gerekçesiyle okulla ilişiği kesilen genç, alkol aldıktan sonra eski okula giderek bir öğretmeni kolundan

Yozgat'ta geçen yıl öğretmenini darp ettiği gerekçesiyle okulla ilişiği kesilen genç, alkol aldıktan sonra eski okula giderek bir öğretmeni kolundan bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl bir öğretmenini darp ettiği gerekçesiyle Yozgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden atılan S.B. (18), dün alkol aldıktan sonra eski okuluna gitti.

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, öğretmenlerin okuldan çıkmasını istedikleri S.B, öğretmenler odasına girerek yanında getirdiği bıçağı rastgele sallamaya başladı.

Reklam
Reklam

Bu sırada ders hazırlığı yapan öğretmen A.P kolundan yaralandı. Diğer öğretmenlerin müdahalesiyle öğretmenler odasından çıkarılan S.B, kaçtı. Bir süre sonra S.B, polis ekiplerince gözaltına alındı.

S.B'nin şizofren hastası olduğu, geçen yıl bir öğretmenini darp edip bir arkadaşını da bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Muhabir: Ömer Sarı / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: