Okuldan Bilgisayar Çalan 2 Şahıs Polise Yakalandı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki bir okuldan bilgisayar çaldığı öne sürülen 2 şahıs, polis ekipleri tarafından...

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki bir okuldan bilgisayar çaldığı öne sürülen 2 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Yahya Kaptan İlköğretim Okulu’na 9 Mayıs gecesi hırsız girmiş, müdür odasındaki 3 adet dizüstü bilgisayar çalınmıştı. Olaydan sonra soruşturma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği öne sürülen Gökhan Ç. (23) ile Ozan Ramazan A. (19) isimli şahısları, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların okula camdan girdikleri ve müdür odasındaki üç adet dizüstü bilgisayarı çaldıkları iddia edildi. İfadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenilen şahısların, bilgisayarları bozuk olduğu gerekçesiyle attıkları öne sürüldü. İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan Gökhan Ç. ile Ozan Ramazan A. adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: