Okullar Arası Halı Saha Turnuvası

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Milli Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri...

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Milli Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ortaokullar arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

Altıntaş İlçe Milli Milli Eğitim Müdürlüğünce U-5,6 ve U-7,8 olmak üzere iki kategoride düzenlenen turnuva 10-19 Nisan 2013 tarihleri arasında Belediye Halı Sahasında yapılıyor. Turnuvanın açılış maçında konuşan Şube İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Türk, “Bu turnuvanın öğrencilerimizin sosyal kişiliklerine, insan ilişkilerine, karakter oluşumlarına olumlu katkılarda bulunmasını temenni ediyoruz.

Reklam
Reklam

Fahrettin Türk, Atatürk’ün bir sözünü hatırlatarak sporcuların çevik, zeki, efendi ve akıllı olmalarının önemini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz